Значи колата ми е 98г с един еърбег(с неработеща централа в момента), но понеже си смених салона вече имам 3 еърбега. Та въпроса ми е дали мога да бодна нова централа, примерно за 4 еърбега, като на липсващия на таблото да излъжа централата със съпротивление(скоро имаше подобна тема мисля). Съответно дали ще паснат буксите за "новата" централа, ясно ми е че ще трябва да пусна кабели от централата до еърбеците на седялките.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за еърбеци.
Collapse
X
-
Зависи коя централа ще ползваш. Някои са с различен пинаут и различна букса.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
По принцип идеята ми е да ползвам възможно най-близката до моята, и само да добавя кабели за "беците" в седялките, а пасажерския понеже ми липсва такъв, да излекувам с резисторче за да не записва грешка(3 ома мисля че беше).
Кой е въпросния модел за да търся такъв?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Според мен единствения вариант е да сложиш централа с 2 бега. Alied Signal е тя. тя е с 30 пинова букса. Другите са с 50 пина. И пинаута е различен. Не е невъзможно, но ще трябва да вземеш и буксата и после да пренаредиш всички кабели по нея. И всъщност ако има кола от която да вземеш буксата то по-добре направо цялата инсталация.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеПо принцип идеята ми е да ползвам възможно най-близката до моята, и само да добавя кабели за "беците" в седялките, а пасажерския понеже ми липсва такъв, да излекувам с резисторче за да не записва грешка(3 ома мисля че беше).
Кой е въпросния модел за да търся такъв?Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Като гледам май ще е голям филм, вероятно ще си сложа нормалната централа с шоферския бег. Днес го изтръгнах от колата, но до централата има една бяла букса с 2/3 пина, някакви идеи за какво служи.
Може ли някой който по-разбира да ми каже заменките на моята централа, номера е 60656767 или всяка централа която е с 1 еърбег може да замени моята?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Буксата е за пасажерския бег дето го нямаш. Просто инсталацията си е там. Можеш да сложиш единствено Алиед Сигнал за 2 бега и да излъжеш пасажерския и втората лампичка на таблото. Както и датчика на пасажерската седалка дето го нямаш и него и също и ключа старт/стоп на пасажерския бег.
Общо взето дали ще слагаш за 3, 4 бега или за 2 е все същия ядец.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Е не е така, ако слагам за повече ще си вържа и тия на седялките, а за 2 просто не си заслужава усилията, щото хем ще си остане с шофьорския, хем и на седалките няма да работят.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
-
Да ти кажа колега, аз това съм го правил на друга кола, не на Алфа....но процедурата е следната:
Купуваш си едно табло с бег, сменяш си твоето, набавяш си всички кабеляци и датчици+ централата, купуваш си салона с беговете и е плъг и плей.
Единственото, което трябва да провериш, е дали основната ти ел.инсталация поддържа 4 бега...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment